Service en onderhoud

Met een goed uitgeruste service- en onderhoudsdienst zorgen wij dat uw verwarmings- en/of warmwater-installatie in goede conditie blijft. Daarvoor is onze servicedienst 24 uur per dag bereikbaar.

Jansens biedt particulieren, VVE’s, bedrijven en woningbouwverenigingen een breed onderhoudspakket voor onder andere cv- en combiketels, geisers, gaskachels, ventilatie en WTW-units. Het reinigen en controleren van uw gasapparatuur is noodzakelijk om een langdurige en veilige werking te garanderen. Daarbij behoort jaarlijks onderhoud tot de garantievoorwaarden van ketelfabrikanten. Indien u niet kunt aantonen dat uw cv of combiketel tijdens de garantieperiode is onderhouden, vervalt de garantie op uw toestel.

Naast onderhoud kunnen wij ook de wettelijke verplichte EBI, PI en PO keuringen verzorgen.
Deze keuringen gelden voor cv-ketels, cascadeopstellingen en gasleidingen met een totaal opgenomen vermogen van meer dan 100kW.

Onze servicedienst onderhoudt en plaatst tevens complete regel/schakelkasten voor een optimaal gebruik van uw cv-installatie. Door een goede regeling en de juiste in- en afstelling hiervan haalt u optimaal rendement en comfort uit uw installatie.

Ook kan Jansens grote collectieve installaties bewaken via een Gebouw Beheersysteem.
Dit systeem meldt storingen rechtstreeks aan de dienstdoende monteur waarna deze meteen actie kan ondernemen. Een groot voordeel is dat wij vaak al een storing opgelost hebben, voordat u weet dat die er is.

Naast onderhoud bieden wij onze vaste klanten een gedegen storingsdienst. Jansens streeft ernaar om een gemelde storing binnen 24 uur op te lossen. Buiten kantoortijd wordt u direct doorverbonden en persoonlijk geholpen door de dienstdoende monteur. Door goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat u snel weer van warmte en/of warmwater te voorzien.