Loodgieterswerk

Jansens is specialist in de aanleg, vervanging en reparatie van sanitair, water- en gasleidingen, riolering, dakbedekking en pannendaken. Daarbij kunnen ook innovatieve materialen, zoals kunststofdakbedekking en nieuwe arbeidsbesparende technieken ingezet worden. Na het opnemen van de situatie volgt een heldere offerte waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Tot het buitenwerk rekenen wij dakbedekking met alle voorkomende materialen, dakgoten en de hemelwaterafvoeren. Het binnenwerk betreft de badkamer, toilet, kranen, water, gas en riolering. Het onderhoud van zowel binnen- als buitenwerk kunt u eenvoudig uitbesteden aan Jansens. Hiervoor bieden wij standaard onderhoudscontracten zodat u hier, tegen een vaste prijs per jaar, geen omkijken meer naar heeft. Bij lekkage of verstopping wordt u zo snel mogelijk geholpen.

Tevens kunnen wij zorgdragen voor maatwerk in complete badkamers. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde leveranciers bij wie u een ruim aanbod in stijlvolle showrooms kunt bekijken. U overlegt, overweegt en kiest. Wij zorgen dat alles geïnstalleerd, afgebouwd en opgeleverd wordt. Meedenken met kennis van zaken is waar u op mag rekenen bij Jansens.