Centrale verwarming

Behaaglijkheid in huis en op de werkplek, daar wilt u simpelweg altijd van op aankunnen. Als kwaliteitsinstallateur staat Jansens voor bedrijfszekere en energiezuinige installaties. Die zijn zowel besparend voor het milieu als voor uw energiekosten.

Met ruim 50 jaar ervaring in centrale verwarming bieden wij u de nieuwste mogelijkheden. Van HR-ketels, zonneboilers en warmtepompen tot effectieve en fraai ogende radiatoren. De benodigde capaciteit stemmen wij precies af op het type woning, de warmwaterbehoefte en uw speciale wensen. Een goed advies vormt daarbij de basis voor een installatie waar u jaren plezier van heeft. Neem gerust contact op als u behoefte heeft aan meer informatie of een advies op maat.

Op het gebied van verwarmingsketels werken wij met kwaliteitsmerken als Nefit, Remeha, Intergas, Bosch en Atag. Tevens kunnen wij u ruimschoots adviseren op het gebied van duurzame energie. Naast advies, ontwerp, oplevering en onderhoud van complete installaties doet Jansens ook in ketelvervanging en renovatie. Onze vakbekwame medewerkers staan dagelijks klaar voor particulieren, bedrijven, VVE’s en woningbouwverenigingen.